girls.night.out

Det var väl meningen med kvällen från början, jag och två vänner skulle mötas upp efter lite skilda förfester och sen bara dansa hela natten, men sjukdomar har börjat äventyra våra planer.. Så det blir kanske inte som vi tänkt. One can only hope.

Något mer kul idag? Icke. Det är inte kul om dagarna.. Finns ingenting att göra, långtråkigt, trist, irriterande.
Ännu mindre finns det att göra när man är ensam. Visserligen är syster och hennes pojkvän hemma, men hur kul är det, och jag antar att jag skulle kunna dra hem till någon egentligen, men jag är för lat.. Jag klagar hellre.
Undra om man skulle ta och laga lite mat.. yum

:3

Ååh, jag lyckades få dit en kalender... yes <3

kanske man skulle förmå sig att klutta in en liten text med.. den som lever får se.


mingel&bar

Nja, nå vidare mingel vart det väl inte direkt, och inte nå mycket bar heller för den delen. Drog in till stan för att ta ett glas, komma hemifrån lite, få en anledning att ta av sig myskläderna och helt enkelt koppla av någon annanstans än hemma. Men det såg väl bättre ut i teorin än vad det blev, för att citera någon lite. Väl där vart det väl ett glas, men inte mer än det, och jag och min vän vart väl snarare lite uttråkade än något annat.. Det slutade med att vi tog oss en varsin hamburgare och kilade hem, inte särskillt lyckat.
Men vi kom ju i alla fall hem ifrån.. Antar att det räknas.

kanske

ja, kanske det blir bra nu.

ny design, ganska nöjd, får se om inspirationen håller sig.

men just nu orkar jag inte. kanske snart.

men jag vill ha en almanacka i menyn, hur gör man?

RSS 2.0