-

är jävligt ledsen måste jag säga.. köpte ett par nya, skitsnygga dieseljeans för kanske 3-4 veckor sedan. kostade mig 700:-, dom var på rea, men 700 spänn är fortfarande en massa massa pengar för en vanlig dödlig som jag.

nu är dom borta. och dom har varit det i snart 2 veckor. jag har ingen aning om vart dom kan vara. har letat igenom hela huset så grundligt som man kan, in i minsta vrå, men dom är ingenstans.
jag har bara tagit av mig dom här hemma och hos malin, och hon har också letat massa hemma hos sig, utan framgång.
jag har absolut ingen aning om vart dom kan vara, jag menar, det är inte som att jag springer runt och tar av mig brallorna överallt, och ett par jeans kan inte bara springa iväg av sig själv. fattar ingenting.. kläder kan inte bara försvinna. dom måste ju vara någonstans, men vartfan då?
har ingen aning..

fan

marint

Ingen större framgång, så jag gör en liten paus..

Sitter och kollar på 50 first dates, inte någon speciellt bra film men den har sina roliga stunder.

För övrigt har det varit en väldigt crapy dag. Fick ingen sovmorgon som sagt, eller ja.. En liten, på en timme.

Fysik sen efter lunchen, höll på att somna ett par gånger under genomgången och sen när det var dags att räkna.. Ja då var jag fortfarande lite trött skulle jag tro, det tog 40 min att lösa en enkel uppgift så.. Sen efter fysiken var det 45 minuter av ingenting, eftersom vi skulle vänta på en biologilektion vi egentligen inte ens ska ha*, och när den väl var kommen så gjorde vi absolut ingenting av värde.. Vi delades in i grupper, fick en varsin uppgift, sen var det slut på dan.
Sprang ner och köpte lite te (chai och rooibos) och traskade sen till bussen, fick dock sitta och vänta 10 min, men det var bara att sätta igång ippen, så det var lugnt..
Hem. Kolla på Simpsons. Laga middag + äta den. Gå ut på en lång promenad och passa på och handla lite. Komma hem. Dricka te och kolla på Gossip Girl med mami. Och nu.. Nu sitter jag som sagt och glor på film.
Inte sån givande dag direkt, men en dag likväl. Nu väntar jag bara på klockan ska gå lite fortare så jag får kolla på Scrubs snart, och sova förstås.. Har väldigt ont i huvudet, så jag längtar lite.

* Angående biologilektionen vi inte skulle ha, så är det så att vi får möjlighet att läsa en breddningskurs inom biologi, marinbiologi, och den kursen sker i Wales, hela kursen ska ske i Wales, snabb intensiv liksom. Men nu i år, så fick de för sig att vi ska läsa flera timmar innan vi åker dit, bara så vi är "förberedda". Så istället för att sluta 12.45 på tisdagar så slutar vi (som har valt att gå denna kurs) 14.30.
Pissigt.


trixar

sitter och pillar lite med bloggen igen.. vill ändra lite till, eller ja, jag tror det, vill iaf se hur det skulle se ut.. återkommer.


svampbob

Sitter med en gigantiskt kopp te och har precis kollat på Svampbob.. Riktigt lustig den filuren, alltid lika rolig att titta på. Men sen har man ju en liten förkärlek till de tecknade sakerna också..
Ska alldeles snart knata iväg till bussen, skulle kunna ha sovmorgon till 11.25, men vi kör lite PA istället, så det blir klart någon gång. Lite jobbigt om man skulle lämna allt till de sista veckorna, som om man inte kommer ha nog då.. 
Nej, nu måste jag ge mig och fixa de sista skönhetsjusteringarna.


mobil

Sitter och letar efter en mobil att köpa.. Vill ha en snygg* mobil med stor skärm, åtminstone 3.2 mp kamera (inget måste egentligen) och den får gärna vara skjutbar, som de kallar det (fast ingen som pajar direkt vilket vissa verkar göra). Om någon som läser detta råkar känna till en mobil som stämmer in på mina önskemål, så lämna en kommentar!
Helst Sony Ericsson eller Nokia kan ju tilläggas..

* och med snygg menar jag att den gärna får se lite speciell ut, liksom speciell design, kanske lite annorlunda knappar, färg, tänk kreativt.

ett stycke döing

Kom hem från stan för ett tag sen, har faktiskt jobbat idag. I länsmuseet i Gävle har jag suttit i 4 timmar och pysslat med småbarn, eller ja, de flesta hade sina föräldrar med vilka inte tycktes vilja lämna sina barn ensamma och därmed hjälpte dem själva, så jag och Fia satt och pysslade på egen hand!
Sen när vi sparkat iväg alla kottar så städade vi lite snabbt, klädde ut oss lite med cirkuskläderna som fanns i en låda (väldigt små såklart, men vi fick på oss en del med lite våld) och så tog vi the grand tour i museet.
Jag har en sorts skräckblandad fascination för det där med museer, det är liksom gamla saker, saker som någon som sen länge är död och begraven, faktiskt har använt, saker som någon levt sitt liv i eller med. Det fanns till exempel några par små läderskor i en monter, flera små små barn har säkert använt dem, växt ur dem och sen levt vidare, säkert långa liv med massa äventyr och shit. Vilka var det som använde dem? Vad hände efter skorna?
Det är svårt att förklara, men har man samma inställning som jag till det här med gamla grejer så vet man nog exakt vad jag menar.
Så samtidigt som det är lite creepy det här med att ett stycke av en döings liv fortfarande ligger kvar i en monter och skvallrar om hur denne levt, så älskar jag att titta på det.
Men jag kan aldrig gå ensam i ett museum.

SUCCESS!!!

Nu har jag ÄNTLIGEN lyckats! Textfärgen inne i de små "länkarna" är så svarta som de bara kan bli! Min lösning var ganska omständig, men jag vet inte något bättre och det är ju exakt som jag vill ha det!
Dessutom slipper jag dom fula annonserna, bara + i kanten.

-

Har eventuellt kommit på hur jag ska lösa problemet med min layout, måste pröva direkt! Bara att hålla tummarna, börjar nästan ge upp det här.. Blir ju aldrig som man vill.





false alarm. hade inte listat ut det, så det är fortfarande lika illa... kan ju passa på att berätta att problemet är det att när man går in på kategorier, ett speciellt inlägg eller så, så är texten och allt där inne lika genomskinligt som bakgrunden, vilket den inte ska vara.. vill ha texten solid som här ute i startsidan. någon som vet hur man fixar detta får gärna förklara för mig hur man gör det!

080126

Har äntligen fått i mig lunch, gick upp för kanske 3-4 timmar sen (kunde inte sova längre av någon anledning) och var hungrig redan då, men kunde inte äta eftersom något av det värsta som finns är att äta ensam.. Vet inte varför men det är näst intill omöjligt. Det är så tråkigt och.. Ja, jag kan inte riktigt beskriva det, det bara är så.
Men nu har jag käkat, rostade mackor med kycklingröra och tomater (te till såklart), så nu är jag nöjd. Fruktar dock inför middan då jag är lämnad ensam hela dagen.. Dvs ska äta middag själv också. Jaja, det löser väl sig..

Funderar på att klä på mig och gå ut en sväng, verkar vara fint väder så varför inte. Kan ju passa på att gå till affärn och köpa godis, för ja jag är sugen på att fetta. Får se hur det blir, lär väl slita mig från datorn först.


done

Så, nu får den vara färdig, igen. I alla fall för idag.. Kanske finslipar lite imorgon om jag orkar. Men inte nu, nu ska jag kolla på film här i mörkret..

Och förövrigt har ingenting spännande eller otroligt hänt idag, så jag tänker inte skriva något mer.

.

håller på och fixar igen. ser knepigt ut, vet.

.

inte kul. INTE kul.

yes

DONE AND DONE!
For now.
Hittade allt jag letade efter, löste alla problem, så bry er inte om att försöka hjälpa nu. It's too freakin' late.

Får väl se hur länge jag orkar med den här layouten innan jag tröttnar och gör om.. Eller skiter i allt helt och hållet.

tjaffs

bloggen ser antagligen lite knepig ut för stunden, men det är för att jag försöker fixa den.. deal with it


fanskap

Sitter och försöker fixa designen, men nu har jag fastat. FASTNAT.
Kan någon berätta för mig vart man ändrar textfärgen? Alltså själva textfärgen på inläggen, färgen den här texten har. Vart man ändrar, inte hur, det har jag koll på. Alltså: Exakt VART i stilmallen finns den lilla kod som bestämmer färgen på texten jag skriver.


Berätta. Tack.


babe

image2
Joaquin Phoenix, gotta love him.

newbie

Skaffa en blogg kan man ju alltid göra, men hur ofta det kommer skrivas får vi se.. Just nu vill jag bara lista ut hur allt fungerar.

RSS 2.0