ohnoohyes

Igår fungerade det inte att blogga, och efter att ha läst andras verkar det som om det inte fungerat på flera dagar. I alla fall två. Så när jag skulle avslöja vilken kärleksfull dotter jag varit blev jag lite snopen. Men jag får väl ta det nu istället!

Jag skickade in en nominering till mix megapol, den där "Gry har ett plan"-mojen, angående mami då såklart. Var riktigt stolt när jag snidat ihop en underbar nominering och skickat in, är väl bara hoppas att hon kommer med nu då.

Och idag, vad har hänt idag? Inte särskillt mycket, men ändå väldigt trevliga saker. Vi hade nå "åhträdindustrinärframtiden"-dag idag, och då skulle vi tjaffsa runt lite. Det var tre stycken i ledningen, och jag var en av dom, miljöchef, passar mig utmärkt. Gillar att bestämma.
Sen var det hemgång efter lunch i skolan (för ja jag gillar faktiskt deras nuggets) och det var strålande sol! Slängde genast av mig jackan, nappade åt mig en filt och gick ut och sov med katterna på gräsmattan i 2 timmar.
Sen ringde jag upp Malin, som tydligen ringt mig, och vi bestämde oss för att promenera lite, lika bra då jag ändå skulle gå och hämta ut lön.. Dessutom var det som sagt väldigt skönt ute.

Sen gick vi till Malin, slappade lite, kollade lite på Sex And The City och top model, sen var det hemgång igen för min del. Hem till mat , lovely.

Och nu är vi här.
Inte något speciellt intressant inlägg, men vem brydde sig.

RSS 2.0